Sluit je aan!

Het Rechtsbijstandsfonds Stintum is opgericht om Stintum,  de fabrikant van de Stint, te steunen tegen de onbetrouwbare en onrechtmatige handelswijze van de overheid. Die wil namelijk de betaalde schadevergoeding aan de kinderopvang verhalen op de fabrikant. 

Dit terwijl de Raad van State, de hoogste rechter van Nederland, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft opgedragen om de gebruikers én de fabrikant van de Stint te compenseren voor de geleden schade. 

Met het fonds willen we de fabrikant steunen tegen deze onbetrouwbare en onrechtmatige handelswijze van de overheid, door bij te dragen aan de juridische kosten als de overheid de betaalde schadevergoeding aan de kinderopvang daadwerkelijk gaat verhalen op Stintum. Om de fabrikant een eerlijk proces te geven, en ook om te voorkomen dat het voortbestaan van de fabrikant op losse schroeven komt te staan door deze actie van de overheid.


Sluit je aan!

Doe mee aan dit initiatief en houd de overheid aan de uitspraak van de Raad van State! Meld je hieronder aan en geef aan welk percentage van de ontvangen schadevergoeding  je wil doneren en of je een rol wil spelen in de (kascommissie van de) stichting. Je aanmelding verplicht je nog nergens toe. Door je aanmelding kan het fonds je wel op de hoogte houden en informeren  over de vervolgstappen.